Lunch

Een bedrijfslunch, een picknick, een feestje of zomaar. U kunt uw lunch ophalen of laten bezorgen.


Broodjes en boterhammen van ambachtelijke en biologische bakkerij De veldkeuken in Bunnik

Zuivel van biologisch-dynamische zorgboerderij 'T Hondpol in Driebergen

Sappen van fruitteler de Westeneng in Zeist

Heerlijke Oudwijker kazen uit Cothen

Slagerswaren van 't Blokhovens Linievarken uit Schalkwijk

Brood met

* Remeker, gegrilde groenten en tapenade

* Verse geitenkaas, rozenbottel, gez. amandelen

* Hummus, gegrilde venkel, rucola en pompoenpit

* Frittata, olijf, kapper, tomaat

* gegrilde ham, zuurkool en room, kweepeer

* Knapperige bacon, tomaat, sla en kruidenmayonaise

* Gerookte makreel met gemarineerde biet

Warm

* Soep van de dag

* Quiche

* Bestilla

Salades

* Biet, parelgort, rode ui, kwark, groene kruiden

* Witlof, bleekselderij, appel, pittige Remeker, walnoot

Zuivel

* Yoghurt met huisgemaakte krokante muesli, fruit en honinig

Zoet

* Bananenbrood met abrikoos en kokos

* Rozijnenbolletje

Dorst

* Appelsap, vlierbes, ...,..

* Melk, karnemelk

Bovenstaande is een suggestie. Graag denk ik mee over aanpassingen naar uw wensen.

lunch

Borrel

De gerechtjes op deze pagina zijn enkel suggesties, om u een idee te geven van de modelijkheden. En ook voor deze hapjes geldt: biologisch waar mogelijk en in overleg en altijd huisgemaakt. 

Voor een aangeklede borrel kunt u uitgaan van 5 hapjes per persoon.

Hapjes

* Brood van de Veldkeuken met dips,
* Crudité van groenten, met dip
* Gegrilde groenten
* Ingelegde groenten
* Slagerswaar van Linievarken uit Blokhoven
* Oudwijker kazen uit Cothen
* Kwarteleitjes met tomaat en kapper
* Noten, olijven
* Pintxos: Noord Spaanse hapjes op een stokje, verzegeld met brood
* Gegrilde aubergine-tomaat-mozzarella spiesje
* Gemarineerde biet met jonge geitenkaas en hazelnoot
* Rilette van vis of vlees
* Kruidige gehaktballetjes met munt-yoghurt
* Hartige taart van peer walnoot en gorgonzola
* Omelet met nori en olijf
* Kwarteleitje in sesamkorst

Warm  

* Soep van seizoensgroenten

* Kruidige bouillon met ravioli gevuld met paddestoelen en ricotta

* Bestilla, filodeegpakketje gevuld met vlees of groente

* Mais-tortilla met gebakken bonen, courgette, kaas en tomatensalsa

* Gestoomde lotusbun met paddestoelen, paksoi en pindadressing met shiraccha

* Indische eitjes


Bovenstaande is een suggestie. Graag denk ik mee over aanpassingen naar uw wensen.

Diner

Een buffet of diner wordt altijd samengesteld op basis van de wensen van de opdrachtgever. Soms is dat Italiaans, Mediterraan of Indonesisch, maar het kan ook een oosterse barbecue zijn of een hapjesdiner.

Salades

* Biet, parelgort, rode ui, kwark, groene kruiden

* Witlof, bleekselderij, appel, pittige Remeker, walnoot

* Veldsla, venkel, sinaasappel en radijs

* Witte boontjes met paprika en peterselie

* Krielaardappeltjes, yoghurt en groene kruiden

* Noodles, gebakken komkommer, soyaboontjes, paddestoelen, pinda’s, misodressing

* Gierst, gegrilde groenten, olijven, feta, groene kruiden

Diner 

* Kippendijtje (Polderhoen)  met ingelegde citroen, gerold in rauwe ham 

* Lamsvlees gemarineerd met harissa, artisjok en munt

* Spiesje van varkensvlees (sate babi) of kip (ajam)

* Tongfilet in spinazieblad en room 

* Makreelfilet, gepekeld en gerookt, met linzen, biet in balsamico

* Pijlinktvis gevuld met risotto, doperwtjes, munt en pancetta , saus met citroen

* Aubergineköfte met gedroogde tomaat en pijnboompitten, Turkse yoghurt

* Spiezen met gegrilde groenten, haloumi en chimmichurri

* Gegrilde romaine met botercitroensaus

* Gebakken polenta met paddestoelen, knolselderij, gekonfijte uitjes, ingelegde groente


Toe
* Taartje van kweepeer, amandel en room

* Taartje met vijg, blauwschimmelkaas en rode port

* Sorbet van tomaat met honingmascarpone

* Pannacotta

* Griesmeel met rode bessensaus

* Fruit


Barbecue

De gerechten zijn gebaseerd op de oosterse keuken en zijn geurig, mild/pittig en licht.  Wij bbc-en op houtskool en gaan uit van 4 bijgerechten en vier ‘hoofd ’gerechten per persoon. Van de barbecue: 2 soorten vleesspiesjes, vis in bananenblad, grote garnalen of inktvis, gegrilde groenten, gegrilde romaine, gegrild fruit.

Erbij verschillende soorten atjar, papadums, ananas, kroepoek, uitjes, rijst, sauzen zijn er natuurlijk in overvloed of een  kip/pindasoepje, komkommer in zuur, salade van rettich,atjar (groenten in zoetzuur) papayasalade, roedjak.

Bovenstaande is een suggestie. Graag denk ik mee over aanpassingen naar uw wensen.